Wykrawacze, stemple, szablony
Wykrawacze, stemple i szablony do dekoracji
Wykrawacze służą do tworzenia ciasteczek lub modelowania masy cukrowej. Dzięki nim otrzymasz konkretne kształty, o idealnych konturach. Gotowy wyrób możesz ozdobić poprzez użycie stempelka lub szablonu do dekoracji. Decydując się na skorzystanie z takich akcesoriów, możesz mieć pewność, że przygotowane ciasteczka i torty będą niepowtarzalne. Odkryj wraz z nami smakowity świat cukiernictwa!
Wykrawacze do masy cukrowej lub ciasta
W sklepie internetowym dla cukierników Tortino.pl znajdziesz wykrawaczki o różnych kształtach. Kropla, liście, kwiaty, gwiazdki, czy wzory wielkanocne — możesz wybrać dowolny wzór, aby stworzyć wypiek cukierniczy na dowolną okazję.
Oferowane zestawy marki Decora mogą zostać również potraktowane jako foremki, ponieważ poszczególne elementy można rozdzielać.
Wykrawacze są dostępne zarówno pojedynczo, jak i w opakowaniach zawierających 4 lub 6 sztuk. Różnią się nie tylko samym rozmiarem, ale także kolorystyką.
Maty do tworzenia tekstury
Chcąc otrzymać na cieście efekt tekstury, rozważ skorzystanie z silikonowej maty. Na Tortino.pl znajdziesz produkty, dzięki którym możesz otrzymać wzór kory drzewa oraz cegieł. Ze względu na rozmiar produktu, jest to doskonała propozycja, gdy planujesz stworzyć roladę lub tort.
Stemple i szablony do dekoracji ciast, tortów i innych wypieków
Nie musisz posiadać żadnych szczególnych umiejętności, aby ozdobić wyroby cukiernicze! Wystarczy, że skorzystasz ze stempli i gotowych szablonów. Możesz wykorzystać je podczas pieczenia ciast, tortów i ciasteczek na niemal każdą okazję — taka forma ozdoby pasuje do każdego stylu oraz charakteru wydarzenia.
Nasz asortyment obejmuje także alfabety oraz zestawy cyferek. Dzięki nim możesz spersonalizować wypiek, przykładowo poprzez umieszczenie na nim wieku lub imienia solenizanta.
Oczywiście, to nie wszystko, co czeka na Ciebie w sklepie dla cukierników Tortino.pl! Znajdziesz u nas nie tylko akcesoria i elementy dekoracyjne, ale także poszczególne składniki ciasta, tortu lub innego deseru.