0
0
Masło kakaowe w formie kaletek Veliche. Ten produkt jest głównym składnikiem używanym przez każdego mistrza czekolady. Jest w 100 czyste, ma też neutralny smak i kolor. Stanowi wspaniałą bazę do kolorowych mieszanek przeznaczonych do rozpylania aeografem.
Jest to także doskonały składnik do regulowania płynności czekolady. Krople o rozmiarze 8 mm umożliwiają dokładne i łatwe dozowanie produktu. Masło kakaowe zwiększa połysk i łamliwość czekolady w formowanych i oblewanych wyrobach cukierniczych. Jest to także doskonały składnik do regulowania płynności czekolady. Krople o rozmiarze 8 mm umożliwiają dokładne i łatwe dozowanie produktu. Masło kakaowe zwiększa połysk i łamliwość czekolady w formowanych i oblewanych wyrobach cukierniczych.
MASŁO KAKAOWE 100 % Kod E2465
Masło jest rozważane z większego opakowania.
Produkt |
Masło kakaowe w formie kaletek dropsy 100g Veliche | MASŁO KAKAOWE w proszku MYCRYO Callebaut 100g |
Availability |
|
|
Cena |
19,23 zł
|
24,35 zł
|
Opis |
Masło kakaowe Veliche jest bardzo proste w obróbce. Jest sprzedawane w 3 kilogramowych wiaderkach w formie kaletek. Masło kakaowe posiada certyfikat Rainforest Alliance, który chroni środowisko, sprawiedliwość społeczną i efektywność ekonomiczną rolnictwa. Nie zawiera środków aromatyzujących, barwników i konserwantów, glutenu i GMO. Służy do przygotowania weluru czekoladowego, czekolady, cukierków, nadzień, ciepłych płynów cukierniczych, różnych półfabrykatów deserowych. | |
Niema cech do porównania | ||
|
|
Rozkoszuj się pięknem i złotym blaskiem tej tasiemki satynowej o szerokości 12 milimetrów i długości 25 metrów. Idealna do różnorodnych projektów dekoracyjnych , ta wyjątkowa tasiemka dodaje elegancji i stylu każdej ozdobie.
Tekturowy podkład pod tort - idealne połączenie stabilności i estetyki. Ten biały podkład o średnicy 30 cm i grubości 1,2 cm wykonany z tektury owiniętej folią do kontaktu z żywnością, gwarantuje bezpieczne i efektowne wyeksponowanie Twojego tortu. Zdobądź już teraz ten okrągły podkład pod tort, który podkreśli smak i wygląd Twojego cukierniczego dzieła.