Veliche Gourmet

    Masło kakaowe w formie kaletek dropsy 100g Veliche

    Indeks: 500
    19,23 zł
    Brutto
    Masło kakaowe Veliche jest bardzo proste w obróbce. Jest sprzedawane w 3 kilogramowych wiaderkach w formie kaletek. Masło kakaowe posiada certyfikat Rainforest Alliance, który chroni środowisko, sprawiedliwość społeczną i efektywność ekonomiczną rolnictwa. Nie zawiera środków aromatyzujących, barwników i konserwantów, glutenu i GMO. Służy do przygotowania weluru czekoladowego, czekolady, cukierków, nadzień, ciepłych płynów cukierniczych, różnych półfabrykatów deserowych.
    Ilość
      Dostępny

    Masło kakaowe w formie kaletek Veliche. Ten produkt jest głównym składnikiem używanym przez każdego mistrza czekolady. Jest w 100 czyste, ma też neutralny smak i kolor. Stanowi wspaniałą bazę do kolorowych mieszanek przeznaczonych do rozpylania aeografem.

    Jest to także doskonały składnik do regulowania płynności czekolady. Krople o rozmiarze 8 mm umożliwiają dokładne i łatwe dozowanie produktu. Masło kakaowe zwiększa połysk i łamliwość czekolady w formowanych i oblewanych wyrobach cukierniczych. Jest to także doskonały składnik do regulowania płynności czekolady. Krople o rozmiarze 8 mm umożliwiają dokładne i łatwe dozowanie produktu. Masło kakaowe zwiększa połysk i łamliwość czekolady w formowanych i oblewanych wyrobach cukierniczych.

    MASŁO KAKAOWE 100 % Kod E2465

    Masło jest rozważane z większego opakowania.

    Szczegóły produktu

    57 Przedmioty

    Szybkie porównanie

    Produkt
    Masło kakaowe w formie kaletek dropsy 100g Veliche MASŁO KAKAOWE w proszku MYCRYO Callebaut 100g
    Availability
    Cena
    19,23 zł
    24,35 zł
    Opis
    Masło kakaowe Veliche jest bardzo proste w obróbce. Jest sprzedawane w 3 kilogramowych wiaderkach w formie kaletek. Masło kakaowe posiada certyfikat Rainforest Alliance, który chroni środowisko, sprawiedliwość społeczną i efektywność ekonomiczną rolnictwa. Nie zawiera środków aromatyzujących, barwników i konserwantów, glutenu i GMO. Służy do przygotowania weluru czekoladowego, czekolady, cukierków, nadzień, ciepłych płynów cukierniczych, różnych półfabrykatów deserowych.
    Niema cech do porównania